Vill du surfa gratis 12månader?

image369


Wippies är ett nätverk för människor som delar med sig av sin Internetanslutning till varandra. I Sverige finns det idag 5000 Wippies-användare och antalet användare ökar hela tiden. Genom att beställa en Wippies router får du tillgång till alla andra wippiesanvändares trådlösa nätverk helt gratis.
Wippies vänder sig till dig som redan har eller skaffar bredband via ADSL hemma och utan kostnad även vill få gratis trådlöst bredband både hemma och på andra platser. Nu får får du nu chansen att helt gratis få en router som möjliggör att du kan surfa trådlöst både hemma och utanför hemmet. Routern klarar bredbandshastigheter upp till 24Mbit/s och det är enkelt att byta ditt befintliga modem/router till Wippiesroutern. Routern klarar hastigheter upp till 100Mbit/s genom ethernet anslutning och upp till 54Mbit/s genom Wifi nätverken. (Uppgradering till högre hastighet kommer inom kort).

Överallt där det finns en Wippisrouter i närheten kan du surfa trådlöst gratis.
Förutom tillgång till trådlöst nätverk har Wippies många andra tjänster att erbjuda och nya tillkommer.
Den delade bandbredden prioriterar ägaren av Wippiesroutern och gästanvändarna är helt avskilda från det privata nätverket, något som bidrar till att säkerheten på Wippies nätverk är garanterad.
Du förbinder dig till att ha routern inkopplad i 12 månader men den är alltid gratis. Om du av något skäl inte skulle vara nöjd får du skicka tillbaka routern till Wippies

Du anmäler dig HÄR

Kommentarer

Skriv nått skoj:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0